Betaalinformatie

  Betaling

  Via onze webshop is het mogelijk om een betaling uit te voeren vanaf alle grote banken in Belgie, Bancontact / Mister Cash en credit card.  

  De transacties die worden verricht op www.homewizard.be, worden beveiligd door het betaalsysteem Multisafepay. Alle informatie die wordt uitgewisseld voor de uitvoering van de betaling, wordt gecodeerd via het SSL-protocol. Deze gegevens kunnen niet worden opgespoord, onderschept of gebruikt door derden. Ze worden ook niet bewaard in onze computersystemen.

  Multisafepay is een technische dienstverlener en neemt geen betwistingen in verband met de bestellingen op zich. Deze moeten rechtstreeks met www.homewizard.be en/of uw bank worden geregeld.

  Om met Bancontact / Mister Cash te betalen hebt u uw kaart nodig alswel de DigiPass die u normaal bij internetbankieren gebruikt. Bij het uitchecken kiest u "Bancontact / Mister Cash" als betaalmethode. 

  U wordt dan naar een scherm geleidt dat u vraagt om uw kaartnummer in te vullen (17 cijfers, staat naast vermelding "Card" op uw kaart).  Ook de vervaldatum wordt gevraagd (dit staat als MM/YY op de kaart, waar MM de maand is en YY het jaar van vervaldatum).  Hierna wordt u naar een tweede scherm geleidt waar u de instructies moet volgen met uw Digipass, net zoals u zou doen met internetbankieren met deze kaart. De betaling wordt meteen uitgevoerd en uw bestelling wordt behandeld.

  U kunt ook betalen door zelf een bankoverschrijving doen. Selecteer hiervoor 'betalen via bankoverschrijving' in de checkout, en vermeld de gevraagde referenties in uw overschrijvingsformulier. In dit geval zal uw bestelling pas behandeld worden na ontvangst van uw betaling.