Alles over radiatorkranen

  

De winter nóg comfortabeler doorkomen? Dat kan met draadloze radiatorkranen voor HomeWizard. Hiermee wordt het mogelijk om de radiatoren in huis te automatiseren zoals je gewend bent van HomeWizard: met timers aan en uit zetten van de radiatorkranen; deze laag zetten op het moment dat iedereen het huis uit is (via geofence); en natuurlijk handmatig bedienen via je smartphone.  

Het goed inzetten van de radiatorkranen kan een energiebesparing met zich mee brengen, door onnodig verwarmen te voorkomen. Verkrijgbaar met staffelkorting!

 

Bestel draadloze radiatorkranen

 

http://www.homewizard.nl/smartwares-draadloze-radiatorkraan.html
 Belangrijk om te weten over de radiatorkranen en CV
  • De radiatorkranen werken losstaand van de centrale thermostaat (of HeatLink). Dit betekent dat de ketel niet automatisch aan slaat, op het moment dat je de temperatuur op de radiatorkraan verhoogt terwijl de ketel op dat moment uit staat. 
  • Het beoogde gebruik van de radiatorkranen is, om binnen het klokprogramma van de thermostaat (of HeatLink) de warmte in huis effectief te gebruiken. Dus als de thermostaat sowieso aan is (bijvoorbeeld tussen 7 en 10 uur in de ochtend), kunnen de radiatorkranen zorgen dat de badkamer alleen tussen 7 en 8 warm is, de keuken alleen tussen 7.30 en 9.00 en de woonkamer alleen tussen 8 en 10. 
  • De kranen zijn niet bedoeld om 1 vertrek in huis te verwarmen (zoals de studeerkamer) en alle overige kamers 'koud' te laten. Ook verwarmingstechnisch is dit om meerdere redenen geen goed idee. 

 

 Bestel Lithium batterijen

 

 

Bestel Lithium batterijen

Er zijn vanaf vandaag ook hoogwaardige lithium batterijen te krijgen in de webshop! Deze gaan stukken langer mee dan normale batterijen en kunnen ook beter tegen temperatuurschommelingen. Daarom zijn ze ook goed geschikt voor de weersensoren en radiatorkranen.

>> bestel nu 

 

Schrijf je in voor de demo avond van HomeWizard

 

 

 

Demo avond 8 december

Op dinsdagavond 8 december organiseert HomeWizard een kleinschalige demo avond. In een basispresentatie over het systeem, komen dingen aan bod als de installatie en wat je er precies mee kunt. Speciaal bedoeld voor mensen die nog geen HomeWizard hebben.

>> Inschrijven

 

HeatLink gehele winter op proef

 

 

 

HeatLink de winter op proef

Voor het bedienen van de thermostaat op afstand, is de HeatLink het apparaat bij uitstek! Lees hier ook alle informatie. We hebben zo veel vertrouwen in de HeatLink, dat deze wordt geleverd met 6 maanden niet goed geld terug garantie. Dus probeer hem deze winter uit!

 

>> Bestellen