Gloednieuwe IP camera's

  

Het antwoord van HomeWizard op de vraag naar écht gebruiksvriendelijke camera's! Met onze eigen EasyOnline technologie wordt 'port forwarding' overbodig en kan letterlijk iedereen de camera binnen een paar minuten volledig gebruiken.   

          Supersnel installeren en verbinden met EasyOnline

          720P HD weergave

          SD card slot voor video opname

          Nachtzicht

          2-weg audio

Er zijn twee indoor modellen beschikbaar, het verschil zit erin of je de camera wilt kunnen draaien vanuit de app (pan/tilt). Bekijk de producten voor alle informatie!   

Let op. De pan/tilt versie zal vanaf begin volgende week (vanaf 29-02) verzonden worden. Je kunt uiteraard al wel je bestelling plaatsen om gegarandeerd te zijn van een exemplaar. 

 

HomeWizard indoor HD cam HomeWizard indoor HD cam PAN/TILT

 

 

Met de cams komt ook de nieuwe 'Camera's App' beschikbaar. De cams werken hiermee op zichelf en de app integreert met de HomeWizard app. Bekijk de video.

EasyOnline

 

Met EasyOnline technologie van HomeWizard wordt het gebruiken van camera's enorm vereenvoudigd:

1. Snel aan de slag: de configuratie verloopt geheel via de app, deze vindt de camera automatisch binnen je thuisnetwerk.

2. Altijd en overal live beeld: de verbinding tussen je smartphone en camera wordt automatisch tot stand gebracht, of je nu thuis bent of niet. Port forwarding instellen is dus niet meer nodig!

EasyOnline gebruikt een veilige, versleutelde verbinding - eigen servers in Europa - en geen abonnementskosten! Voor iedereen die al een HomeWizard heeft: Bestaande HomeWizard Online accounts zijn ook direct EasyOnline accounts, je kunt dus meteen inloggen met je eigen gegevens. 

 

 Coming Soon