Same Day Delivery

 

 

Soms wil je nieuwe elektronica zo snel mogelijk in huis hebben. We hebben het zelf regelmatig, je bestelt iets en kunt niet wachten tot de postbode voor de deur staat. Daarom introduceren we een nieuwe dienst: same day delivery! 

Bestel je spullen vóór 12.45 bij HomeWizard en ze kunnen nog dezelfde avond afgeleverd worden. Zo kun je er direct mee spelen! Kies in de check-out voor 'same day delivery' als verzendwijze, voor €11,95 aan verzendkosten. 

 

Producten bestellen

 

Thermometer weer beschikbaar

 

 

 

Thermometers voorradig

Afgelopen week heeft een nieuwe zending Smartwares thermometers ons kantoor bereikt. Alle backorders zijn inmiddels uitgeleverd en zowel de thermometers als waterthermometers zijn weer binnen een dag leverbaar.

>> Bestel een 868Mhz thermometer

 

Koelkast

 

 

 

 

Campagne tegen warme koelkasten

In verschillende kranten lezen wij zondag over het Voedingscentrum, dat constateert dat in veel gevallen de koelkast niet koud genoeg is. Kennelijk is de optimale temperatuur van de koelkast 4 graden Celcius, maar staat één op de vier koelkasten te warm ingesteld. 
Het Voedingscentrum begint 'rond de zomer' met een campagne, maar wij vinden dat je beter nu al kunt weten hoe jouw koelkast staat ingesteld. Een betere reden voor een extra draadloze thermometer kunnen we niet bedenken! Je kunt dan altijd zien wat de temperatuur in jouw koelkast is en zelfs een alarm krijgen op je smartphone, als de temperatuur boven de 4 graden komt.