De toekomst van domotica

 

Op veler verzoek, doet HomeWizard in 2016 het zuiden van het land aan voor de eerste thema avond van dit jaar! Op dinsdag 9 februari zijn we te gast op het hoofdkantoor van Tristar / Smartwares in Tilburg, waar de hele avond in het teken staat van domotica en consumer electronics waar beide werelden steeds dichter bij elkaar komen.  

  • * Presentatie: de toekomst van domotica en consumer electronics
  • * Ontvangst en meet & greet in de showroom van Tristar / Smartwares
  • * Mogelijkheid om van gedachten te wisselen met het HomeWizard team
  • * Algemene informatie verkrijgen over het HomeWizard systeem

 

Kortom, een hele goede avondbesteding voor iedereen met interesse in HomeWizard. We heten je graag welkom op dinsdag 9 februari.

 

Inschrijven via Eventbright

 

Wandschakelaar met presets

 

 

 

 Nieuwe preset stickers!

Vandaag binnen gekomen: hoogwaardige, speciaal ontwikkelde preset stickers. Met uitgesneden iconen, handig applicatiefolie en een luxe chroom afwerking. Eventuele backorders worden uitgeleverd en de nieuwe stickers zijn vanaf nu te bestellen!

 

>> bestel losse preset stickers

>> bestel wandschakelaar met sticker

 

Slimme meter

 

 

 

Oplossing voor gasmeterstanden

Er is vanuit de netbeheerders een oplossing, voor het probleem waardoor gasmeterstanden van sommige meters sinds 1 januari niet meer worden doorgegeven aan de EnergyLink. De storing doet zich voor bij een combinatie van de Iskra-type 382 elektrameter met een Flonidan- of Landis&Gyr-gasmeter. 
Via een automatisch software update, worden vanaf 16 janari de getroffen meters geupdatet. Klanten hoeven hier verder niets voor te doen.

 

>> Lees het persbericht

 

Thermometer

 

 

Thermometers bijna voorradig

Wegens grote populariteit zijn de 868MHz thermometers en waterthermometers al even niet meer op voorraad. De verwachting is dat deze over circa 2 weken weer leverbaar zijn. Kits die normaal een thermometer bevatten, worden wel opgestuurd, de thermometer wordt nageleverd.