Over Homewizard

    HomeWizard is ontstaan uit de visie dat het centraal aansturen van apparatuur in huis veel beter en gemakkelijker kan.

    De ervaring met bestaande 'domotica' of 'home-automation' producten was dat deze vaak slecht werken, of heel duur zijn (of in het ergste geval, beiden). Bovendien was er voor veelgebruikte, en vooral betaalbare apparatuur weinig compatibiliteit tussen producten van verschillende fabrikanten. De HomeWizard is het antwoord op deze problemen.

    Vanuit een incubatieprogramma bij het European Space Agency (ESA) te Noordwijk, Nederland, is HomeWizard begonnen met de ontwikkeling van een doosje dat kan communiceren met bestaande draadloze apparatuur op basis van radiografische signalen, en tegelijkertijd bestuurd kan worden vanuit een eenvoudige iOS interface. Tijdens de ontwikkeling hebben we ons laten leiden door onze kernwaarden: functionaliteit, gebruiksvriendelijkheid en betaalbaarheid.

    De HomeWizard voegt nuttige en waardevolle functionaliteit toe aan veelgebruikte producten die mensen vaak al in huis hebben, is geheel te installeren en bedienen met een intuïtieve iOS of Android app en levert kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs. De lijst met compatibele apparatuur wordt constant uitgebreid, zodat de HomeWizard telkens meer en meer aankan, om zo een grotere waarde aan de gebruiker te bieden.

    Doordat de ontwikkeling van alle hardware en software in-house verloopt, zijn we snel in staat om de HomeWizard vorm te geven naar de wensen van onszelf en van onze gebruikers. We staan dan ook altijd open voor het ontvangen van ervaringen met het gebruik van de HomeWizard, algemene feedback en ideeën voor nieuwe toepassingen.