Smartwares XQ-lite 868Mhz connected LED lamp XQ1600

  Schrijf de eerste review van dit product

  Beschikbaarheid: Op werkdagen voor 15.00 besteld, morgen in huis!

  € 24,99

  Snel overzicht

   

  • Compatible met HomeWizard
  • 868Mhz Connected dimbare LED lamp (app only)
  • Type fitting: E27
  • 7 Watt
  • Instelbare kleurtemperatuur: 2700K - 6500K
  • Fluisterstil
  • Dimbaar (app only)
  • Energiezuinigheidslabel: A+
  • Vergelijkingswattage (W): 50 (640 lumen)
  • Direct te bedienen met HomeWizard (geen losse ontvangers meer nodig)

  Meer afbeeldingen

  Details

  Licht in het donker, ook wanneer je niet thuis bent. Deze lamp is eenvoudig te bedienen vanaf je telefoon. Je kunt de lamp aan en uit zetten, dimmen en zelfs de kleurtemperatuur instellen. Warm licht verhoogt de sfeer als je 's avonds op de bank zit en koel licht helpt met de concentratie tijdens werkuren. Vanuit de ThuisVeilig app kun je de lamp ook automatisch aan of uit laten gaan. Op vaste tijdstippen of met zonsondergang. Maar ook op tijdstippen met willekeur, zodat de lamp elke dag op een iets ander tijdstip aan gaat. Zo lijkt het alsof er iemand thuis is, wanneer je zelf buiten de deur bent. Met deze handige connected LED lamp wordt het besparen van energie én geld wel heel gemakkelijk. De lamp produceert dezelfde lichtopbrengst als een traditionele gloeilamp, maar heeft hiervoor veel minder vermogen nodig. Door een LED lamp te gebruiken in plaats van een doorsnee gloeilamp kun je in totaal circa 80 procent besparen op je energieverbruik, omdat LED lampen gemiddeld 25 keer langer mee gaan. Dit bespaart je geld én is goed voor het milieu!

  De specificaties

  De XQ1600 LED lamp heeft met een vermogen van 7 Watt een lichtopbrengst van 640 lumen. Dit kun je vergelijken met de 50 Watt die een doorsnee gloeilamp produceert.

  Door de afmeting van 60 x 119mm. kun je deze praktische lamp plaatsen in alle armaturen met een E27 fitting.

  Deze handige LED lamp zorgt met 2700 K voor een warm wit licht, evenals een traditionele gloeilamp. Het aantal K, oftewel Kelvin, geeft de kleurtemperatuur van een lichtbron weer. Daarbij geldt dat een lagere waarde in K staat voor een warmer licht, terwijl een hogere K-waarde altijd een koeler licht betekent.

  Deze zuinige lamp heeft geen opstarttijd nodig en gaat bij het omzetten van de verlichtingsschakelaar direct aan. Je hoeft dus niet te wachten totdat de lamp voluit gaat branden, zoals je dat wellicht van een spaarlamp gewend bent.

  Bovendien kun je met alle XQ-lite LED lampen genieten van mooie en levendige kleuren. Dit is mogelijk doordat hun CRI, oftewel Color Rendering Index, groter is dan 80. De invloed van de lichtbron op de kleurweergave is te verwaarlozen. Hierdoor gelijken de kleuren die je waarneemt exact op de tinten die je bij een natuurlijk (zon)licht ziet.

  Deze XQ-lite lichtbron heeft een levensduur van circa 25.000 branduren. Daardoor hoef je veel minder vaak nieuwe lampen te kopen.

  Aanvullende informatie 

  De nieuwe connected (kleuren) LED lampen van HomeWizard kunnen niet in combinatie met een bestande (wand)dimmer worden gebruikt. In combinatie met een gewone (wand)schakelaar is dit geen probleem.

  Wanddimmer_Wandschakelaar